“O KIAR HAJDE MI…”/ Luizi i bën live kërkesën moderatores nga shtëpia e BBV – AlpeGossip
“O KIAR HAJDE MI…”/ Luizi i bën live kërkesën moderatores nga shtëpia e BBV

“O KIAR HAJDE MI…”/ Luizi i bën live kërkesën moderatores nga shtëpia e BBV

Duket se largimi i Kiarës ka ndikuar shumë tek gjendja emocionale e Luizit. Teksa ka qenë në ambientet e jashtme të shtëpisë me Lorencin, Luizi ka përshëndetur Kiarën dhe e ka komplimetuar.

Në mënyrë instiktive ai ka tërhequr tutat dhe është kujtuar që këtë veprim moderatorja nuk e pëlqente.

Luizi: O Kiar, o yll… Ja kur i bëja tutat kështu Kiarës nuk i pëlqente.

Lorenci: Thuji të vijë

Luizi: O Kiar hajde mi ul tutat.