“O MARTOHEMI, O NDAHEMI”/ Kush janë shenjat e zodiakut që e japin këtë ultimatum? – AlpeGossip
“O MARTOHEMI, O NDAHEMI”/ Kush janë shenjat e zodiakut që e japin këtë ultimatum?

“O MARTOHEMI, O NDAHEMI”/ Kush janë shenjat e zodiakut që e japin këtë ultimatum?

Kur jeni në një lidhje, situata perfekte është ajo ku të dyja palët vendosin reciprokisht të lidhin kurorë. Por në të shumtën e rasteve është njëri prej tyre që e shtyn tjetrin të bie dakord për dasmën. Megjithatë, rastet kur ata i japin njëri-tjetrit ultimatume për t’u martuar mund të jenë jashtëzakonisht të pashëndetshme. Pra, nga Gaforrja te Virgjëresha, hidhini një sy shenjave të zodiakut që tentojnë të japin shpejt ultimatumin e martesës në një lidhje ose kërcënojnë se do të ndahen.

Binjakët
Një Binjak pëlqen t’i mbajë gjërat interesante në marrëdhënien e tyre. Ata i urrejnë marrëdhëniet që ngecin. Megjithatë, nëse ata kanë një dashuri të madhe për partnerin e tyre, ata do të dëshironin të ndryshonin status quo-në e marrëdhënies në mënyrë që të rriten dhe të evoluojnë së bashku. Kjo është një nga arsyet pse ata i propozojnë para kohe ose i japin të dashurit një ultimatum që ose të martohen me ta ose t’i japin fund lidhjes.

Gaforrja
Shenjat e yjeve si gaforrja priren të ngjiten në një nivel më të lartë. Kjo është një nga arsyet pse ata janë xhelozë ndaj miqve, bashkëpunëtorëve dhe individëve të tjerë në jetën e partnerit të tyre. Për shkak të këtyre pasigurive, ata shpesh e bëjnë pyetjen shumë herët në një lidhje dhe i japin partnerit ultimatumin e martesës. Ata duan të dinë se kanë angazhimin e partnerëve të tyre 100% për vete.

Virgjëresha
Disa shenja të Zodiakut si Virgjëresha janë të sigurta për nevojat e tyre emocionale dhe refuzojnë të takohen rastësisht. Atyre u pëlqen të dinë se janë në të për një kohë të gjatë, prandaj edhe pas një periudhe të shkurtër takimi ata shpejt japin alternativën e martesës në një lidhje. Kjo mund ta vendosë partnerin e tyre në vend, por ata e dinë se çfarë duan dhe nuk kanë frikë ta bëjnë këtë. /TAR/