DUHET TË NDITONI GOCA/ 6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t’i vishni tani – AlpeGossip
DUHET TË NDITONI GOCA/ 6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t’i vishni tani

DUHET TË NDITONI GOCA/ 6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t’i vishni tani

Vjeshta do edhe pak muaj të mbërrijë, megjithatë  nga disa trende mund të nisni që tani dhe të frymëzoheni sepse pse jo.

1. Look i pastër

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

2. Bohem modern

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

3. Shkëlqim

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

4. Goth

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

5. Ngjyra

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

6. Oversize

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani