Olsi i BB9 ka një përgjigjje për “Vipat e Bllokut”: “Po na bëni me kuptu që duhet me u rujt nga k….” (FOTO) – AlpeGossip
Olsi i BB9 ka një përgjigjje për “Vipat e Bllokut”: “Po na bëni me kuptu që duhet me u rujt nga k….” (FOTO)

Olsi i BB9 ka një përgjigjje për “Vipat e Bllokut”: “Po na bëni me kuptu që duhet me u rujt nga k….” (FOTO)

Një ndër faqet me të famshme të Instagramit, “Vipat e bllokut” për një kohë të gjatë ka diskredituar të gjithë ato femra apo meshkuj, që ne na pëlqen ti quajmë VIPA.
E megjithatë, nga këto të fundit ka patur shpesh sulme, ku disa prej tyre edhe kanë tentuar ta mbyllin faqen apo ta hedhin edhe në gjyq.
E suksshme dhe ironizuese, “Vipat e bllokut official”, ka pyetur dje disa nga ndjekësit e famshëm mbi mendimin që ata kanë për faqen dhe disa nga përgjigjet janë thjesht EPIKE.

Kjo është përgjigjja e Olsit të Big Brother: