PA OPERACIONE/ Kështu mund të zgjasni organin tuaj gjenital – AlpeGossip
PA OPERACIONE/ Kështu mund të zgjasni organin tuaj gjenital

PA OPERACIONE/ Kështu mund të zgjasni organin tuaj gjenital

Në fakt, një studim i kohëve të fundit nga Universiteti i Kentakit, i cili hulumtoi më shumë se 14,000 njerëz zbuluan se 45% e meshkujve duan një më të gjatë.

Ndërsa disa njerëz përdorin kirurgji të zgjerimit të penisit ose penoplastikë, në një përpjekje për të rritur besimin e tyre, kjo nuk po cilësohet si e vetmja mundësi.

Realisht studiuesit në Itali shikuan në opsionet më të mira jo kirurgjikale dhe menduan se ekziston një mënyrë natyrale për zgjatimin e tij.

Pas shqyrtimit të metodave të ndryshme të rrezikut të ulët, shkencëtarët zbuluan se pajisjet tërheqëse penile funksionojnë.

Metoda e rritjes u kërkon burrave që të mbajnë një zgjatues penil, për të cilin është treguar të rritë madhësinë e penisit nga 1.5cm në 2.5cm.