PANTALLONAT CULOTTE/ 12 modelet më “cool” që do ju duhen për pushimet verore – AlpeGossip
PANTALLONAT CULOTTE/ 12 modelet më “cool” që do ju duhen për pushimet verore

PANTALLONAT CULOTTE/ 12 modelet më “cool” që do ju duhen për pushimet verore

Pantallonat  “culotte”   janë “must” për garderobën e  sezonit veror. Ato janë të rehatshme dhe praktike   dhe përbëhen nga një material i leht me lule apo të punuara me dorë apo vija.

Pantallonat e njohura të plazhit janë perfekte për të na shoqëruar në ditët e nxehta por edhe për tu ndjer edhe komod  gjatë udhëtimeve.

Ne ju njohim em 12 modelet më “cool” që do na duhen  për muajten  ardhshëm .