Paola e “Piter Panit” merr në pyetje Renaton dhe na zbulon lidhjen që ka me të. Ata janë… (VIDEO) – AlpeGossip
Paola e “Piter Panit” merr në pyetje  Renaton dhe na zbulon lidhjen që ka me të. Ata janë… (VIDEO)

Paola e “Piter Panit” merr në pyetje Renaton dhe na zbulon lidhjen që ka me të. Ata janë… (VIDEO)

Paola, më e vogla e fëmijëve të Piter Panit qenka kushërire me chef Renato Mekollin, ose të paktën kështu thotë vogëlushja në videot e postuara nga Renato. Është ulur këmbëkryq me të dhe e ka marrë edhe njëherë në pyetje, se kujtojmë që Renato ishte pjesë e programit.

Këtë herë Paola është fokusuar tek programi më i ri që Renato do bëjë e që do jetë një format me fëmijë. Këtë ka lënë të kuptohet Renato nga ftesa që i ka bërë Paolës për t`u bërë pjesë e emisionit. Ndërkohë që ajo ka insistuar të zbulojë televizionin ku do shfaqet, Renato s`e ka treguar, ose siç e tha, ende s`e di sepse është me bisedime.