PAS AKTIT INTIM/ Ja pse femrat nuk duhet të veshin të brendshme - AlpeGossip
PAS AKTIT INTIM/ Ja pse femrat nuk duhet të veshin të brendshme

PAS AKTIT INTIM/ Ja pse femrat nuk duhet të veshin të brendshme

Krahas urinimit menjëherë pas marrëdhënieve seksuale, gjinekologët po rekomandojnë edhe mos-veshjen e të brendshmeve në rastin e femrave.

Edhe në qoftë se fshikëza juaj nuk është plotë, përpiquni të urinoni me qëllim të largoni bakteret e mundshme nga uretra juaj, rekomandon Sara Twogood, MD, asistent profesoreshë e obstetrikës dhe gjinekologjisë në Universitetin e Kalifornisë Jugore.

Urinimi pas marrëdhënieve seksuale është veçanërisht i rëndësishëm nëse jeni të prirë të prekeni nga infeksionet e traktit urinar.

Pakësimi i shanseve të tuaja për shfaqjen e simptomave siç janë dhimbja dhe gjaku në urinën tuaj do të mund të pakësohen vetëm përmes urinimit menjëherë pas aktit intim.

Sidoqoftë, nëse vetëm se vuani nga një infeksion urinar, në rast se simptomat zgjasin më shumë sesa që duhet, atëherë vizitoni patjetër mjekun.