PAS DEBATIT/ Olta për Zhaklinën: Nuk i flas, por do vijë një ditë… – AlpeGossip
PAS DEBATIT/ Olta për Zhaklinën: Nuk i flas, por do vijë një ditë…

PAS DEBATIT/ Olta për Zhaklinën: Nuk i flas, por do vijë një ditë…

Olta dhe Zhaklina nuk kanë një marrëdhënie aspak të mirë në Big Brother Albania VIP. Dyshja nuk komunikon me njëri-tjetrin, ndërsa Olta dallohet që shmang përmendjen e emrit të Zhaklinës.

Zgjedhja e saj për ta futur në kamper është marr me sportivitet sot nga Olta, e cila duke bërë ushtrime sot me Armaldon pa anën pozitive.

“Atë duhet ta falenderojmë. Do vijë një moment, që do e nxjerrim falenderimin”, i tha Olta Armaldos, i cili tregoi që e ka falenderuar.