PAS OLTËS/ Edhe Ronaldo thyen regullat, çfarë kërkon me ngulm? – AlpeGossip
PAS OLTËS/ Edhe Ronaldo thyen regullat, çfarë kërkon me ngulm?

PAS OLTËS/ Edhe Ronaldo thyen regullat, çfarë kërkon me ngulm?

Ronaldo ka thyer rregullin e kamperit, në të cilin ndodhen aktualisht Olta dhe Armaldo. Gazetari është futur vetë për të gjetur një palë syze, të cilat mendon që mund t’i ketë harruar aty pasi doli me Zhaklinën.

Fillimisht u mundua Armaldo t’i gjente, por pasi nuk ia doli vetë ftoi Ronaldon. Ky hap ishte i gabuar sepse nuk lejohet futja e banorëve të tjerë brenda kamperit përveç Oltës dhe Armaldo.