Pas një viti Michelle Obama tregoi ç’kishte brenda kutisë që i dhuroi Melania – AlpeGossip
Pas një viti Michelle Obama tregoi ç’kishte brenda kutisë që i dhuroi Melania

Pas një viti Michelle Obama tregoi ç’kishte brenda kutisë që i dhuroi Melania

Nuk ishte pjesë e protokollit dhe të gjithë u habitën kur Melania Trump u shfaq me dhuratë në Ditën e Inagurimit. Edhe vetë Michelle ishte hutuar, aq sa s`diti ç`të bënte me të. E ftuar në Ellen Shoë, në intervistën e parë pas largimit nga Shtëpia e Bardhë, ajo tregoi se Barack kishte qenë shpëtimi i saj. Ishte ai që e mori dhuratën për ta futur brenda. Po ç`kishte brenda kutisë së mbështjellë për merak dhe kombinuar me fustanin e Melanias? “Kishte një kornizë”, na e tha Michelle. Se foto a se pikturë se morëm vesh, por kornizë paska qenë.