Pasi u bë DREJTORE e Sorosit, Ilva Tare tregon se kush do të jetë kryeministër pas Ramës – AlpeGossip
Pasi u bë DREJTORE e Sorosit, Ilva Tare tregon se kush do të jetë kryeministër pas Ramës

Pasi u bë DREJTORE e Sorosit, Ilva Tare tregon se kush do të jetë kryeministër pas Ramës

Përveçse moderatore e emisionit “Tonight”, Ilva Tare është edhe drejtuese e bordit të organizatës SOROS. Prej disa kohësh gazetarja ka qenë anëtare e bordit, por së fundmi mori drejtimin e tij.

“Këta të Sorosit vendosin fatet e botës”, I tha Ermali sot Ilvës. “Po si mendon ti vendosnin fatet e botës dhe do e shanin?”, iu përgjigj Ilva.

“A jeni mason ju?”, e pyeti Ermali dhe në këtë moment u shënjestrua në ballë. “Hiqe pyetjen, hiqe pyetjen”, bërtiti moderatori.

“Thonë që këta njerëzit e Sorosit vendosin kush do jetë kryeministër, kë keni vendosur që do jetë kryeministër pas Edi Ramës?”, e pyeti Ermali Ilvën e cila iu përgjigj: “Nesër kemi lënë një mbledhje, mbarojmë emisionin dhe flasim”.