PËLQENI TË VISHNI STEÇE? Këto janë 10 mënyrat si ti kombinoni për t’u dukur klas – AlpeGossip
PËLQENI TË VISHNI STEÇE? Këto janë 10 mënyrat si ti kombinoni për t’u dukur klas

PËLQENI TË VISHNI STEÇE? Këto janë 10 mënyrat si ti kombinoni për t’u dukur klas

Elementi më i dashur i veshjeve të dimrit janë padyshim streçet. Mund t’i veshësh kudo, kurdo dhe janë shpëtim në raste emergjence. Madje, nëse mendoni se dukeni shumë casual me to dhe duhet patjetër një hoodie për t’i shoqëruar, na lini t’ju themi që e keni gabim. Nëse bëni kombinimin e duhur, do të duken chic dhe elegante ndonëse jeni thjesht të veshura me streçe.

Nëse ka një blerje të zgjuar që mund të bëni këtë sezon, janë llojet e ndryshme të streçeve.

1.Streçe të zeza + një bluzë të zezë+ çantë najloni

10 mënyra për t'u dukur klas edhe kur vishni streçe

2. Streçe+ pardesy vinyl + çizme të gjata

10 mënyra për t'u dukur klas edhe kur vishni streçe

3. Streçe+ çizme të gjata+ pulovër/triko bezhë

10 mënyra për t'u dukur klas edhe kur vishni streçe

4. Streçe + xhaketë+ çizme “chunky”

10 mënyra për t'u dukur klas edhe kur vishni streçe

4. Streçe+ xhaketë lëkurë+ këpucë balerinash

10 mënyra për t'u dukur klas edhe kur vishni streçe

5. Streçe të ndara në fund+ pulovër+ shapka

10 mënyra për t'u dukur klas edhe kur vishni streçe

6. Streçe + xhaketë+ çizme mbi gju

10 mënyra për t'u dukur klas edhe kur vishni streçe

7. Streçe + pardesy + atlete

10 mënyra për t'u dukur klas edhe kur vishni streçe

8. Streçe të ndara në fund+ bluzë me vija+ sandale me takë

10 mënyra për t'u dukur klas edhe kur vishni streçe

9. Streçe + xhaketë lëkure+ çizme me platformë

10 mënyra për t'u dukur klas edhe kur vishni streçe

10. Streçe+ këmishë të bardhë+ këpucë balerine

10 mënyra për t'u dukur klas edhe kur vishni streçe

Burimi: Who What Wear