PËR DITËT E VJESHTËS/ Disa mënyra si të kombinosh një xhaketë xhins – AlpeGossip
PËR DITËT E VJESHTËS/ Disa mënyra si të kombinosh një xhaketë xhins

PËR DITËT E VJESHTËS/ Disa mënyra si të kombinosh një xhaketë xhins

Xhaketa xhins është ajo që të duhet gjatë kësaj periudhe, ndaj mos i humb këto kombinime:

E gjitha me xhins

Për ditët e vjeshtës: Disa mënyra si të kombinosh

@OLESYAMAKSIMENKOVA/ PINTEREST

Streçe dhe hoodie

Për ditët e vjeshtës: Disa mënyra si të kombinosh

@LUCIECHARLOTTE95_/ PINTEREST

Pantallona të gjera dhe kanotierë

Për ditët e vjeshtës: Disa mënyra si të kombinosh

@WHOWHATWEAR/ PINTEREST

Tuta dhe kanotierë

Për ditët e vjeshtës: Disa mënyra si të kombinosh

@WHOWHATWEAR/ PINTEREST

Fustan i shkurtër

Për ditët e vjeshtës: Disa mënyra si të kombinosh

@HOTFASHIONTRENDS2019/ PINTEREST

Ose, i gjatë

Për ditët e vjeshtës: Disa mënyra si të kombinosh

@DICASDEMULHER/ PINTEREST

Bluzë oversize

Për ditët e vjeshtës: Disa mënyra si të kombinosh

@DEALDOODLE/ PINTEREST

Fund xhins dhe bluzë oversize

Për ditët e vjeshtës: Disa mënyra si të kombinosh

@NATISHANAMODA/ PINTEREST

Xhaketë si fustan

Për ditët e vjeshtës: Disa mënyra si të kombinosh