PËR JU GOCA! 6 kombinime klasike që do t’i përsërisni gjatë gjithë vjeshtës – AlpeGossip
PËR JU GOCA! 6 kombinime klasike që do t’i përsërisni gjatë gjithë vjeshtës

PËR JU GOCA! 6 kombinime klasike që do t’i përsërisni gjatë gjithë vjeshtës

Vjeshta na lejon të eksperimentojmë, të eksplorojmë në stile dhe kombinime të reja, por në fund të ditës e dimë që do të kthehemi në bazë.

Pasi të keni provuar trendet e reja dhe t’ju jenë ~mërzitur~ paksa, do ktheheni tek kombinimet klasike. Ato që veshim dhe përsërisim çdo vjeshtë. Çfarë do të shihni në vijim mund t’i quani pa frikë formula që duhen prej të gjithëve në mënyrë universale. Nëse për një arsye apo tjetrën s’i keni zbuluar ende, shihni 6 më interesantet dhe vishini gjithë vjeshtës.

1. Fustanin me printe + çizmet

6 kombinime klasike që do t'i përsërisni gjatë

2. Uniforma klasike e vjeshtës: xhaketë+ xhinse +T-shirt i bardhë +këpucë balerinë

6 kombinime klasike që do t'i përsërisni gjatë

3. Pardesy + pantallona të gjera + kambale/çizme

6 kombinime klasike që do t'i përsërisni gjatë

4. Mini-fund + xhaketë + çizme të gjata

6 kombinime klasike që do t'i përsërisni gjatë

5. Pulovër e gjerë + fund mëndafshi + kambale

6 kombinime klasike që do t'i përsërisni gjatë

6. Atlete+ xhinse + xhaketë kamosh

6 kombinime klasike që do t'i përsërisni gjatë

Burimi: Who What Wear