“KUR TA NOMINOJ, DO DALË”/ Iliri ironi me Monikën – AlpeGossip
“KUR TA NOMINOJ, DO DALË”/ Iliri ironi me Monikën

“KUR TA NOMINOJ, DO DALË”/ Iliri ironi me Monikën

Mëngjesin e sotëm në një bisedë me Tanin dhe Monikën,ai thot se nëse ai e nominon Monikën ajo do të dalë nga shtëpia.

“E di si do të jetë,kur unë ta nominoj Monikën,ajo do të dalë,ja kam thënë këtë gjë”,tha Iliri.

“Ka dëshirë të më eleminoj por asnjëherë nuk kam për të dalur”i tha Monika.