PËR JU GOCA! Çfarë të vishni gjatë ditëve të plazhit? – AlpeGossip
PËR JU GOCA! Çfarë të vishni gjatë ditëve të plazhit?

PËR JU GOCA! Çfarë të vishni gjatë ditëve të plazhit?

Pjesën më të madhe të kohës gjatë pushimeve e kalojmë pranë detit dhe ndonëse çështja e veshjes duket e zgjidhur (falë rrobave të banjës) veshjet e pushimeve janë *shumë të rëndësishme*. Përveç këmishës lino që është e padiskutueshme në veshjet e plazhit, çfarë mund të veshim tjetër për të qëndruar komode gjatë gjithë ditës dhe për t’u dukur të veshura me sharm në të njëjtën kohë?

1. Komplet lino

I rehatshëm, fotozhenik dhe mbi të gjitha e vesh edhe për mbrëmje në baret buzë detit.

Çfarë të vishni gjatë ditëve të plazhit?

2. Fundi- shall është më në modë se kurrë këtë vit

Çfarë të vishni gjatë ditëve të plazhit?

3. Gjithçka e bardhë

Çfarë të vishni gjatë ditëve të plazhit?

Fustanet këmisha janë super zgjedhje, mjafton të gjeni atë që ju përshtatet më mirë.

Çfarë të vishni gjatë ditëve të plazhit?

4. Fustanet e gjatë deri në fund të këmbëve

Çfarë të vishni gjatë ditëve të plazhit?

Çfarë të vishni gjatë ditëve të plazhit?

5. Fustanet e thurura

Çfarë të vishni gjatë ditëve të plazhit?

I japin edhe më shumë ngjyra pushimeve dhe verës suaj!

Çfarë të vishni gjatë ditëve të plazhit?

Burimi: Who What Wear