PËR KOMBINIME TË NDRYSHME/ Këto janë 5 fundet që do të shihni kudo këtë verë (FOTOT) – AlpeGossip
PËR KOMBINIME TË NDRYSHME/ Këto janë 5 fundet që do të shihni kudo këtë verë (FOTOT)

PËR KOMBINIME TË NDRYSHME/ Këto janë 5 fundet që do të shihni kudo këtë verë (FOTOT)

Kur vjen puna te garderoba, duket se fundet janë ndonjëherë të nënvlerësuar. Ne priremi drejt këpucëve, fustaneve, xhinseve dhe bluzeve e harrojmë ndoshta se sa kombinime të ndryshme mund të krijosh me të njëjtin fund.

Këtë sezon, tendencat për fundet janë:

1- Fundi me fruda të vogla

5 fundet që do të shihni kudo këtë verë

2- Fundi i çarë në pjesën e përparme/anësore

5 fundet që do të shihni kudo këtë verë

3- Fundi me printe dhe pala si firzamonikë

5 fundet që do të shihni kudo këtë verë

4- Logomania

5 fundet që do të shihni kudo këtë verë

5- Fundi vintage me printe

5 fundet që do të shihni kudo këtë verë