Për një marrëdhënie seksuale të mirë, mos harroni këto 4 detaje – AlpeGossip
Për një marrëdhënie seksuale të mirë, mos harroni këto 4 detaje

Për një marrëdhënie seksuale të mirë, mos harroni këto 4 detaje

Dëshirat në marrëdhënien seksuale janë kryesisht subjektive, por duket se ekziston midis burrave dhe grave një konsensus relativ mbi “përbërësit” e nevojshëm që duhet të ketë marrëdhënie seksuale për tu konsideruar e kënaqshme.

Sondazhi “Singles in America”, një studim i kryer me pjesëmarrjen e 5,000 beqarëve, zbulon se cilat janë 4 komponentët e seksit të mirë.

Sipas përgjigjeve të pjesëmarrësve janë:

-Partneri/ja duhet të jetë entuziast dhe i dashur gjatë aktit seksual (83% e pjesëmarrësve)
-Të ketë komunikim të mirë (78% e pjesëmarrësve)
-Të puthë mirë (76% e pjesëmarrësve )
– Kontakti seksual t’i çojë në orgazmë (75% e pjesëmarrësve)

Sigurisht për t’u habitur ishte se orgazma ishte renditur aq ulët në listë, megjithatë, është shumë duket se pjesa më e madhe e konsiderojnë komunikimin dhe ëmbëlsinë në seks si shumë të nevojshëm.