Pse “të vishesh sipas moshës” është jashtë mode? – AlpeGossip
Pse “të vishesh sipas moshës” është jashtë mode?

Pse “të vishesh sipas moshës” është jashtë mode?

Më në fund dikush e tha hapur! Një shkrues te “The New York Times” deklaroi se, “turpërimi” nga veshjet sipas dëshirës për mosha të ndryshme, duhet të marrë fund. Nuk ka asnjë rregull që thotë se nuk mund të veshësh pantallona të shkurtra xhinse kur mbush 30 vjeç, apo se kur të jeni 40 vjeç nuk mund të vishni kanotiere.

Pse duhet të hiqni dorë nga printimet e fuqishme vetëm për shkak të qukave në trup?

Ideja e veshjes sipas moshës është zyrtarisht e vjetruar dhe ne gjetëm femrat e duhura për ta dëshmuar këtë. Disa nga të veshurat me stil nuk heqin dorë nga fundi i ngushtë kur bëhen gjyshe.

Në të vërtetë këto femra po vendosin stilin e tyre të veçantë të panegociueshëm. Këto atribute i bëjnë ato që të dallohen dhe të tërhiqen nga dizajnuesit për të bashkëpunuar.

Kështu që herën tjetër që mendoni se jeni “shumë e vjetër” për diçka, ndaloni aty. Nëse e dashuroni, nëse ju bën të ndiheni mirë, blijeni. Nuk ekziston një gjë e tillë si veshja sipas moshës, kështu që vishuni si vetvetja!

 

Iris Apfel

Carine Raitfeld

Bianca Jagger

Helen Mirren

Lucinda Chambers

Catherine Deneuve

Lisa Rodin

Natalie Massenet

Lauren Hutton

Diane Keaton

Vivienne Westwood

Burimi: Who Wat Wear