PËR NJERËZIT SUPERSTICIOZË/ Si të mbani larg tersin, vetëm me dy gjëra – AlpeGossip
PËR NJERËZIT SUPERSTICIOZË/ Si të mbani larg tersin, vetëm me dy gjëra

PËR NJERËZIT SUPERSTICIOZË/ Si të mbani larg tersin, vetëm me dy gjëra

Njerëzit supersticiozë tashmë mund të mbajnë larg fatin e keq vetën nëse fusin dy gjëra në çantën e tyre. Bëhet fjalë për nusepashkën dhe hudhrën.

Ndoshta disa prej jush do të mendojnë se largimi i “tersit” me sende të ndryshme është budallallëk por supersticiozët e dinë që funksionon mjaft mirë.

Mjafton të mbani një nusepashkë ose një hudhër në çantën tuaj dhe gjithçka do t’ju ecë mbarë.

Historia e nusepashkës është shumë e hershme, dhe priret të sjellë fat nëse e mbani me vete. Kurse hudhra mbahet për të larguar “frymën e keqe”, apo tersin. Me siguri nënat tuaja ju kanë thënë se një hudhër ju mbron gjithmonë nga syri i keq.