PËR TË ARRITUR MË TË MIRËN/ 5 mënyra si t’i prisni flokët që të duken më të plotë – AlpeGossip
PËR TË ARRITUR MË TË MIRËN/ 5 mënyra si t’i prisni flokët që të duken më të plotë

PËR TË ARRITUR MË TË MIRËN/ 5 mënyra si t’i prisni flokët që të duken më të plotë

Floku i hollë duket se të kushtëzon shumë në mënyrën si dukesh dhe jo rrallë herë të vë në siklet sepse nuk arrin më të mirën tënde në ‘look’.

Por pavarësisht kushtëzimeve dhe problemeve që shkakton floku i hollë, ka disa prerje flokësh që mund të të ndihmojnë të dukesh bukur pa shumë sforcim.

Bashkë me prerjet ka edhe disa nuanca që do të ndihmojnë. 5 prej tyre i zbuloni më poshtë…