PËR T’I DHËNË MË SHUMË STIL VESHJES SUAJ/ Disa mënyra të veçanta për të lidhur një shall – AlpeGossip
PËR T’I DHËNË MË SHUMË STIL VESHJES SUAJ/ Disa mënyra të veçanta për të lidhur një shall

PËR T’I DHËNË MË SHUMË STIL VESHJES SUAJ/ Disa mënyra të veçanta për të lidhur një shall

Një shall mund t’i japë një pamje krejt tjetër veshjeve tuaja, qofshin ato, shajet e plota prej leshi të dimrit apo më të lehtë, mëndafshi me dizajne të ndryshme.

Më poshtë, gjeni disa mënyra minimaliste se si të mbani një shall dhe në fund, një video që ju shpjegon disa mënyra më komplekse të lidhjes së një shalli.

1. “The Drape”

Për t’i dhënë më shumë stil veshjeve tuaja: Ca

2. “The Loop”

Për t’i dhënë më shumë stil veshjeve tuaja: Ca

3. “The Tie”

Për t’i dhënë më shumë stil veshjeve tuaja: Ca

4. “The Loop & Tie”

Për t’i dhënë më shumë stil veshjeve tuaja: Ca

5. “The Toss Back”

Për t’i dhënë më shumë stil veshjeve tuaja: Ca

+ Mënyra të tjera:

https://youtu.be/Y1CnIb3UeJo

Për realizimin e këtij artikulli u përdorën kryesisht materiale nga Cosmopolitan dhe DIY ENG