PËRPLASJA FIFI-BENIADA/ Këngëtarja e përlotur: Ku ishe ti kur… – AlpeGossip
PËRPLASJA FIFI-BENIADA/ Këngëtarja e përlotur: Ku ishe ti kur…

PËRPLASJA FIFI-BENIADA/ Këngëtarja e përlotur: Ku ishe ti kur…

Monika dhe Fifi i deklaruan banorëve se zënkat e ditëve të fundit nuk ishin asgjë veçse pjesë e një plani të tyre.

Kjo gjë ka prekur shumicën prej banorëve të cilët janë shqetësuar tepër nga raporti i “prishur” mes dy vajzave.
Një ndër to, Beniada i ka deklaruar Fifit se sjellja e saj ditët e fundit ka qenë tepër shqetësuese.
Kaq mjaftoi që Fifi të replikonte e revoltuar ndaj saj duke thënë:
Ti ku ishe kur unë isha sëmurë, mua më ranë të fikët nga hipokrizia në këtë shtëpi, kam pirë qetësues të fortë. Ti ku ishe? Nuk erdhe asnjëherë por vjen tani për të më gjykuar?