Plot 850 mijë dollarë! Beyonce sapo ka bërë blerjen më të çmendur që keni dëgjuar – AlpeGossip
Plot 850 mijë dollarë! Beyonce sapo ka bërë blerjen më të çmendur që keni dëgjuar

Plot 850 mijë dollarë! Beyonce sapo ka bërë blerjen më të çmendur që keni dëgjuar

Beyonce tani ka kishën e saj!

Mbretëresha e muzikës pop është pronarja e re e një ndërtese të çmuar me sipërfaqe 7,500 km katror.

Kisha e New Orleans, e cila është më shumë se 100 vjeçare mendohet se ka kushtuar 850,000 dollarë dhe thuhet se ka qënë jashtë funksionit që nga viti 1900 për shkak të largimit të anëtarëve të saj.

 

Duket sikur mund të jetë koha e ringjalljes për këtë vend të shenjtë sepse Beyonce nuk do ta ketë aspak të vështirë të gjejë njerëz që t’i bashkohen bashkësisë së saj, veç kësaj edhe e motra, Solange jeton në atë zonë.

Duke përmendur edhe faktin se një kishë në San Francisko mbajti “Meshën e Beyonce” para disa javësh dhe u mblodhën më shumë se 900 persona, imagjinoni si mund të jetë pjesëmarrja në vetë Kishën e superyllit.