PO DEL ME DIKË/ Loredana flet si rrallëherë për jetën private: Kush është mashkulli misterioz – AlpeGossip
PO DEL ME DIKË/ Loredana flet si rrallëherë për jetën private: Kush është mashkulli misterioz

PO DEL ME DIKË/ Loredana flet si rrallëherë për jetën private: Kush është mashkulli misterioz

Loredana ka bërë një bisedë virtuale me ndjekësit në Instagram, ku ka folur si rrallëherë për jetën private. Reperja ka treguar se po del me dikë, identitetin e të cilit nuk e ka zbuluar.

Po del me dikë, Loredana flet si rrallëherë për jetën

“A po del në takime, nëse jo kur ishte takimi yt i fundit?”, i ka shkruar një ndjekës. “Tani”, është përgjigjur Loredana.

Po del me dikë, Loredana flet si rrallëherë për jetën

Më tej një tjetër ndjekës e ka pyetur nëse është në një lidhje dhe këtu reperja i ka bërë lëmsh të gjithë. “PoJo”, është përgjigjur ajo. Mos ndoshta ajo dhe personi me të cilin po del janë ende në fazën e njohjes?

Po del me dikë, Loredana flet si rrallëherë për jetën

Loredana është pyetur dhe nëse vazhdon të ketë kontakte me Mozzikun dhe jo nuk ka!

Po del me dikë, Loredana flet si rrallëherë për jetën

Po del me dikë, Loredana flet si rrallëherë për jetën