“PO SIKUR MOS T’I PËLQEJË?”/ Dhjetë mendimet e çdo gruaje gjatë seksit oral – AlpeGossip
“PO SIKUR MOS T’I PËLQEJË?”/ Dhjetë mendimet e çdo gruaje gjatë seksit oral

“PO SIKUR MOS T’I PËLQEJË?”/ Dhjetë mendimet e çdo gruaje gjatë seksit oral

Për të qenë më të qartë, kur partneri vendos t’i bëjë seks oral!

1.”Nuk e di ç’do të bëja nëse aty poshtë më ka ngecur ndonjë copëz letre higjenike…”

2.”Ok, fokusohu. Mbylli sytë dhe merr frymë thellë. Qyqa, a nuk është kjo po e njëjta gjë që të thonë kur je duke lindur?”

3.”Kur ishte hera e fundit që më erdhën periodat? Po sikur të më vijnë tani?”

4.”Si i duket vagina ime?! Po sikur të mos e pëlqejë?”

5.”Dua të urinooooj!”

6.”Të lutem mos më shih. S’di ç’të bëj me fytyrën timeee!”

7.” Pse dreqin nuk vura pak muzikë. Këto zhurma po më vënë në siklettt!”

8.”Wow ishte i paparë!”

9.”A mos duhet ta kisha pyetur më parë se ç’jemi?”

10.”Tani është koha që ai të shkojë në banjë. Ai duhet të shkojë në banjë!”

Burimi: Cosmopolitan