PO TRONDISIN BOTËN/ Këto janë reklamat më të tmerrshme që janë parë ndonjëherë – AlpeGossip
PO TRONDISIN BOTËN/ Këto janë reklamat më të tmerrshme që janë parë ndonjëherë

PO TRONDISIN BOTËN/ Këto janë reklamat më të tmerrshme që janë parë ndonjëherë

Që në krijim të tyre synimi i këtyre reklamave ka qenë që të tronditin e të krijojnë debate të ashpra.

Shumica e organizatave që kanë synime të tilla, nuk duan të shesin një produkt, por të përhapin një mesazh.

Të parat reklama të tilla mbahen mend nga Benneton, në vitet 1980. Reklamat e tyre morën kritika tumira dhe të këqija.

Këto janë disa nga reklamat që mbahen mend si tronditëse.