PO VJEN VERA/ 15+ modele për thonjtë që do t’u bëni menjëherë screenshot – AlpeGossip
PO VJEN VERA/ 15+ modele për thonjtë që do t’u bëni menjëherë screenshot

PO VJEN VERA/ 15+ modele për thonjtë që do t’u bëni menjëherë screenshot

Vera është afër. Më shumë dalje për piknik. Më shumë ditë në plazh. Më shumë ditë me diell. Thënë këto, më shumë modele thonjsh me ngjyra më të ndezura, me lule dhe xixa pse jo. Kemi përzgjedhur disa modele minimaliste që janë të përshtatshme për sezonin.

1

15+ modele për thonjtë që do t’u bëni

FOTO: @BUFFCS

2

15+ modele për thonjtë që do t’u bëni

FOTO: @HANNAHLOUROBINSON

3

15+ modele për thonjtë që do t’u bëni

FOTO: @FANNYEKSTRAND

4

15+ modele për thonjtë që do t’u bëni

FOTO: @IMARNINAILS

5

15+ modele për thonjtë që do t’u bëni

FOTO: @NAILS_OF_LA

6

15+ modele për thonjtë që do t’u bëni

FOTO: @BETINA_GOLDSTEIN

7

15+ modele për thonjtë që do t’u bëni

FOTO: HEART ZEENA

8

15+ modele për thonjtë që do t’u bëni

FOTO: @BETINA_GOLDSTEIN

9

15+ modele për thonjtë që do t’u bëni

FOTO: @FONGMINLIAO

10

15+ modele për thonjtë që do t’u bëni

FOTO: @AMY_LAWRENSON

11

15+ modele për thonjtë që do t’u bëni

FOTO: @IMARNINAILS

12

15+ modele për thonjtë që do t’u bëni

FOTO: HEART ZEENA

13

15+ modele për thonjtë që do t’u bëni

FOTO: @BETINA_GOLDSTEIN

14

15+ modele për thonjtë që do t’u bëni

FOTO: @ASOS_LOTTE

15

15+ modele për thonjtë që do t’u bëni

FOTO: @BETINA_GOLDSTEIN

16

15+ modele për thonjtë që do t’u bëni

FOTO: @BETINA_GOLDSTEIN

17

15+ modele për thonjtë që do t’u bëni

FOTO: @BETINA_GOLDSTEIN

18

15+ modele për thonjtë që do t’u bëni

FOTO: @HEARTZEENA

19

15+ modele për thonjtë që do t’u bëni

FOTO: @BETINA_GOLDSTEIN