PONI PENDOHET PËR NDËRHYRJET ESTETIKE NË FYTYRË/ I bën thirrje vajzave: Si t’i ka bërë nëna dhe krijuesi… – AlpeGossip
PONI PENDOHET PËR NDËRHYRJET ESTETIKE NË FYTYRË/ I bën thirrje vajzave: Si t’i ka bërë nëna dhe krijuesi…

PONI PENDOHET PËR NDËRHYRJET ESTETIKE NË FYTYRË/ I bën thirrje vajzave: Si t’i ka bërë nëna dhe krijuesi…

Ndërhyrjet estetike janë bërë një trend në ditët e sotme. Një ndër personazhet publike që pranon ndërhyrjet estetike dhe që është penduar, është këngëtarja Poni. Sot përmes një postimi në Instagram, Poni shprehet se është penduar që ka bërë ndërhyrje në fytyrën e saj. Ajo ka publikuar disa foto dhe shkruan se i vetmi ndryshim në fytyrën e saj janë buzët dhe vetullat. Këngëtarja i bën thirrje vajzave që të mos i nënshtrohen ndërhyrjeve pasi do pendohen.

“Foto 1 unë 18 vjeç maturë. Foto 2 im bir 10 vjeç ( përpara dy vjetësh ). Kur më pyesin ku e ke bërë hundën, dëshmi në foton e vjetër, që e kemi bio. Njeriu dhe gabon një herë në jetë si unë me vetullat dhe volumin e buzës, por kur e pash që nuk më shkonin u mundova t’i kthej si dikur, por kuptohet, si t’i ka bërë nëna dhe krijuesi ato nuk rikthehen plotësisht. Gjithsesi ky status të shërbejë për gjithë vajzat e reja, të mendojnë shumë mirë ndryshimet në fytyrë dhe të jenë të sigurta, kur duan të bëjnë një ndryshim në pamjen e tyre. Jo sepse është trend, moda ikën dhe vjen. Kurse tiparet janë ato që kemi trashëguar dhe trashëgojmë te fëmijët tanë. Tre gjenerata 1)2)3”, shkruan Poni.