PRAKTIKE DHE TË REHATSHME/ Disa pantallona të shkurtra që duhet ti kemi në valixhen e pushimeve verore – AlpeGossip
PRAKTIKE DHE TË REHATSHME/ Disa pantallona të shkurtra që duhet ti kemi në valixhen e pushimeve verore

PRAKTIKE DHE TË REHATSHME/ Disa pantallona të shkurtra që duhet ti kemi në valixhen e pushimeve verore

Tashmë që vera po afron duhet të nisim të përditësohemi rreth trendeve të fundit të veshjeve dhe të fillojmë të kthjellohemi që tani rreth pyetjes: “Çfarë do të fus në valixhen e pushimeve?”

Po ju ndihmojmë pakëz në këtë drejtim!

Pantallonat e shkurtra që do shihni në fotot e mëposhtme për shembull, duhet t’i merrni me patjetër me vete kur të niseni me pushime. Janë shumë të rehatshme e praktike dhe super të përshtatshme për një lojë volejbolli në plazh…