PRANVERË 2020/ Pesë ide make-upi. Erdhi koha për diçka të re këtë sezon… – AlpeGossip
PRANVERË 2020/ Pesë ide make-upi. Erdhi koha për diçka të re këtë sezon…

PRANVERË 2020/ Pesë ide make-upi. Erdhi koha për diçka të re këtë sezon…

Grimi i syve është kaq i lodhshëm që të realizohet, ndonjëherë kthehet edhe në të mërzitshëm.

Në rast se keni një paletë, me siguri keni ngjyrën kafe mbizotëruese me të lehtë apo të fortë dhe asgjë tjetër.

Sipas “Elle”, ekziston gjithashtu edhe çështja e përdorimit.

Make-up artistët janë më eksperimentues kur bëhet fjalë për ngjyra.

Duhen pak marrëzi krijuese për të bërë një krijim që dëshironi ta shikoni pa pushim.

Nëse nuk jeni aq shumë të dhënë në ngarkimin me ton të syve, mbase është koha të provoni diçka të re për pranverën.

Më poshtë janë pesë sugjerime me ardhjen e pranverës se si të eksperimentoni diçka të re dhe të dukeni bukur në të njëjtën kohë.