PRANVERË-VERË 2019/ Këto janë VESHJET që duhet të jenë pjesë e garderobës tuaj (FOTO) – AlpeGossip
PRANVERË-VERË 2019/ Këto janë VESHJET që duhet të jenë pjesë e garderobës tuaj (FOTO)

PRANVERË-VERË 2019/ Këto janë VESHJET që duhet të jenë pjesë e garderobës tuaj (FOTO)

Në pranverën që pritet të vijë së shpejti veshjet që do jenë trend janë të panumërta por ne do t’ju tregojmë vetëm ato të cilat do japin “efekt” në garderobën tuaj.

Ngjyrat e hapura do të mbizotërojnë sërish madje dhe ato të cilat mund të mos i keni pëlqyer asnjëherë si jeshilja fosforeshente.

Gjithashu duhet përmendur se do t;ju duhet të “gërmoni” në dollap për të gjetur veshjet që janë kthyer sërish trend.

Ndër fotot e mëposhtëme shohim se veshjet me printet e kafshëve janë sërish prezente edhe këtë stinë.