“PRIT PAK”/ Ja pse ndjekësit thonë që kjo skenë e videoklipit të Xhensilës është e kopjuar (FOTOT) – AlpeGossip
“PRIT PAK”/ Ja pse ndjekësit thonë që kjo skenë e videoklipit të Xhensilës është e kopjuar (FOTOT)

“PRIT PAK”/ Ja pse ndjekësit thonë që kjo skenë e videoklipit të Xhensilës është e kopjuar (FOTOT)

Rihanna ka vite pa publikuar këngë, por kjo nuk do të thotë që njerëzit i kanë harruar performancat e saj. Thënë kjo, nuk ishte e çuditshme që disa prej tyre vunë në dukje se një pjesë e videoklipit të këngës “Prit pak” – Lumi B ft Xhensila, është e kopjuar nga Rihanna: Skena e famshme në dhomën e gjumit te kënga “Wild Thoughts”.

Siç mund ta shihni në fotot ilustruese në vijim, detajet janë të njëjta: ngjyrat e murit, bimët kacavjerrëse, shtrati dhe gdhëndjet, çarçafët, veshja blu, karrigia, komodina me pasqyrën, dritat dhe mënyra e kërcimit.

Xhensila

Pse njerëzit thonë që kjo skenë e videoklipit të

Rihanna

Pse njerëzit thonë që kjo skenë e videoklipit të

Xhensila

Pse njerëzit thonë që kjo skenë e videoklipit të

Rihanna

Pse njerëzit thonë që kjo skenë e videoklipit të

Xhensila

Pse njerëzit thonë që kjo skenë e videoklipit të

Rihanna

Pse njerëzit thonë që kjo skenë e videoklipit të

Xhensila

Pse njerëzit thonë që kjo skenë e videoklipit të

Rihanna

Pse njerëzit thonë që kjo skenë e videoklipit të

Fakti që në klipin e Xhensilës nuk ka asnjë detaj të ri (përveç mungesës së freskueses së Rihanna-s dhe shtimit të produkteve kozmetike te komodina e Xhensilës) që do t’i jepte skenografisë një tjetër qasje dhe do ta ndante nga origjinali, e bën skenën që të mos konsiderohet frymëzim.

Disa komente në YouTube:

Pse njerëzit thonë që kjo skenë e videoklipit të

Pse njerëzit thonë që kjo skenë e videoklipit të

Pse njerëzit thonë që kjo skenë e videoklipit të

Pse njerëzit thonë që kjo skenë e videoklipit të

Pse njerëzit thonë që kjo skenë e videoklipit të

Pse njerëzit thonë që kjo skenë e videoklipit të

Pse njerëzit thonë që kjo skenë e videoklipit të