“PROVOJE DHE TI”/ Ina e “Përputhen” huton Renato Mekollin: Pse e nxjerr gjuhën ashtu (FOTO+VIDEO) – AlpeGossip
“PROVOJE DHE TI”/ Ina e “Përputhen” huton Renato Mekollin: Pse e nxjerr gjuhën ashtu (FOTO+VIDEO)

“PROVOJE DHE TI”/ Ina e “Përputhen” huton Renato Mekollin: Pse e nxjerr gjuhën ashtu (FOTO+VIDEO)

Ina e “Përputhen”, ishte e ftuar në puntatën më të fundit të “Hell’s kitchen”, ku gjatë programit ajo iu ankua shef Renato Mekollit për pjatën e servisur.

Ina u ankua për qoften e paskuqur dhe u shpreh se kishte frikë ta provonte purenë.

Biseda mes Renatos dhe Inës:

Renato: Ça bëhet? Do ftohesh! (E ka fjalën për dekoltenë)

Ina: Kjo është e pabërë

Renato: E pabërë dhe kujt i ra… E tmerrshme

Ina: Dhe pureja, po ta shohësh… Kam shumë frikë ta provoj

Renato: E provova unë purenë, e mirë ishte, provoje (Ina nxjerr gjuhën)…Pse e nxjerr gjuhën ashtu ti?

Ina: Provoje dhe ti