Pse kaq shumë gra po shohin video porno me djem gay? Dëshira për… – AlpeGossip
Pse kaq shumë gra po shohin video porno me djem gay? Dëshira për…

Pse kaq shumë gra po shohin video porno me djem gay? Dëshira për…

Videot pornografike për femra po humbasin dita- ditës cilësinë, sidomos në faqet pa pagesë.

Kjo është arsyeja përse aktualisht gratë janë të prirura të shohin video porno vetëm me meshkuj. Sipas statistikave të Metro. uk kjo tendencë është në rritje dhe prek kryesisht femrat nga 18 deri në 24- vjeç.

Po përse ndodh kjo?

Lidhur me këtë tendencë disa vajza tregojë se nuk i pëlqejnë më videot heterosekuale porno. Kjo sepse në to zakonisht përdoret fjalor ofendues kundrejt vajzave dhe në pjesën më të madhe të rasteve kamera fokusohet tek nxjerrja në pah e femrës dhe rrallëherë e mashkullit.

Gjithashtu të tjera vajza kanë treguar se nuk i pëlqejnë aspak veprimet që meshkujt u bëjnë vajzave nëpër videot heterosekuale porno.

Sipas terapistes së seksit, Vanessa Marin, e gjitha kjo ka të bëjë edhe me dëshirën për të eksperimentuar. Njësoj si meshkujt që kanë dëshirë të shkohin video porno me vajza lesbike dhe femrat kanë dëshirë të shohin video porno me djem gay.

Ku qëndron problemi këtu?