“PSE KJO DO KOMANDOJË KËTU?” Mevlani largohet nga emisioni pas debatit me Sindin (VIDEO) – AlpeGossip
“PSE KJO DO KOMANDOJË KËTU?” Mevlani largohet nga emisioni pas debatit me Sindin (VIDEO)

“PSE KJO DO KOMANDOJË KËTU?” Mevlani largohet nga emisioni pas debatit me Sindin (VIDEO)

Sindi i është drejtuar me tone të ashpra Mevlanit në puntatën e sotme të “Përputhen”, për shkak të debateve që kanë pasur vazhdimisht me njëri tjetrin.

Sindi i përmendi ofendimet ndërsa Mevlani u largua nga studio.

Mevlani: Largohu pak. Ka mundësi të ikësh?

Sindi: Këto ofendime, drejtoja motrës dhe nënës tënde.

Mevlani: Ti shko thuaji motrës tënde “k*rvë” sic i the asaj atje.

Mevlani largohet nga programi dhe dëgjohet duke bërtitur nga prapaskena: “Pse kjo do komandojë këtu?”