“PUBLIKU JASHTË E VENDOS VIZËN E KUQE”/ Monika dhe Iliri diskutojnë: Këtu ka njerëz që nuk bëjnë asgjë – AlpeGossip
“PUBLIKU JASHTË E VENDOS VIZËN E KUQE”/ Monika dhe Iliri diskutojnë: Këtu ka njerëz që nuk bëjnë asgjë

“PUBLIKU JASHTË E VENDOS VIZËN E KUQE”/ Monika dhe Iliri diskutojnë: Këtu ka njerëz që nuk bëjnë asgjë

Monika dhe Iliri kanë diskutuar në lidhje me disa nga banorët e shtëpisë.

“Ka njerëz që nuk bëjnë asgjë ose janë kapur me 2 a 3 gjëra dhe prapë këtu janë. Është ajo që tha pak më parë Big Mama kur është një lojtar i fortë duhet ta kemi përballë për të luftuar”, tha Monika.

“Puna është që nuk jemi ne që vendosim por publiku jashtë i cili e vendos vizën e kuqe”, tha Iliri.