QË TA MARRIN VESH TË GJITHË/ Ja 3 arsye pse meshkujt refuzohen nga femrat – AlpeGossip
QË TA MARRIN VESH TË GJITHË/ Ja 3 arsye pse meshkujt refuzohen nga femrat

QË TA MARRIN VESH TË GJITHË/ Ja 3 arsye pse meshkujt refuzohen nga femrat

Femrat janë të komplikuara dhe këtë nuk mund ta mohojë njeri! Shpesh ju refuzojnë kur jeni më i dashur se kurrë dhe ju duan kur jeni më agresivë në sjelljen tuaj. Por duket se përveç sjelljes, refuzimi lidhet edhe me tiparet mashkullore që mërzisin femrat.

Një studim i kryer nga revista e Personalitetit dhe Psikologjisë Sociale, përfshiu 5.541 femra. Të anketuarat kishin mundësi të zgjidhnin dhe komentonin 17 tipare mashkullore.

Sipas tyre, refuzimi vinte si pasojë e tipareve fizike që zinte vendin e parë, dembelizmi ishte e dyta, e treta ishte kërkesat e mëdha në lidhje, e ndjekur nga: mungesa e humorit, seksi i keq, mungesa e besimit dhe koha e madhe e kaluar duke luajtur lojëra.

Këto janë cilësitë që lidhen kryesisht me lidhjet e gjata, ndërsa kur është fjala për një lidhje të shkurtër, femrat përgjithësisht shqetësohen nga mungesa e higjienës.