QEN APO MACE? Gjëja e parë që shihni zbulon si jeni në dashuri (FOTO) – AlpeGossip
QEN APO MACE? Gjëja e parë që shihni zbulon si jeni në dashuri (FOTO)

QEN APO MACE? Gjëja e parë që shihni zbulon si jeni në dashuri (FOTO)

Dy mace – Nëse gjëja e parë që shihni në këtë fotografi janë dy mace, kjo do të thotë se jeni person direkt dhe të sigurt. Lidhja juaj e dashurisë është e shëndetshme, më shumë humor dhe romancë.

Personaliteti: Jeni person i pavarur dhe i fortë. Nuk ka rëndësi sa herë pengohesh, sërish ngrihesh vetë në këmbë. Ju nuk bëni askënd që të shqetësohet për ju. Kur i kërkon dikujt ndihmë, e bëni që ti tregoni se kanë rëndësi për jetën tuaj.

Dashuria: Personaliteti juaj i fortë shpesh herë ju bën që të përplaseni me disa probleme në dashuri. Ju keni tendencë të shmangni lidhjet afatgjata, prandaj shpesh herë i jepni fund historisë pa ndonjë arsye.

Qeni – Jeni person i qetë dhe i lumtur. Dashuria juaj është e tillë, “prit se do vijë një ditë”. Për më tepër, jeni besnikë, të përgjegjshëm dhe qetësi.

Personaliteti: Ju jeni person me standarde, që kujdeset për të tjerët dhe vuan në vetvete.

Dashuria: Me ju, edhe nëse dashuria është interesante, familja është mbi të gjitha. Arrini të mposhtni të gjitha ndjenjat e armiqve për ju.