RIKTHIMI I ARDITIT TRAZON UJËRAT/ Donaldi nuk përmbahet, ia thotë në sy: Ti je i shpifur… – AlpeGossip
RIKTHIMI I ARDITIT TRAZON UJËRAT/ Donaldi nuk përmbahet, ia thotë në sy: Ti je i shpifur…

RIKTHIMI I ARDITIT TRAZON UJËRAT/ Donaldi nuk përmbahet, ia thotë në sy: Ti je i shpifur…

Dalja e Arditit dhe rikthimi i tij sërish në Big Brother, ka trazuar ujërat në shtëpinë më të famshme në Shqipëri. Arditi gjatë qëndrimit të tij ka pasur përplasje me disa nga banorët, ndërsa më i fundit është Donaldi.

Ndërhyrja e Arditit në një diskutim që po bëhej në shtëpi, ka acaruar Donaldin, i cili nuk u rezervua që t’i kthehej edhe me ofendim.

“Ti je i shpifur”, kështu i është drejtuar Donaldi-Arditit, ndërsa vazhdoi me ironi duke i thënë që të shkonte e të shihej në pasqyrë.

Debati Donald-Ardit:

Donaldi: Ti je i shpifur o plak, të betohem je i shpifur plako, se ke problem e di. Ec dil te pasqyra dhe shikohu.

Arditit: A Donald, a Donald.

Donaldi: Ik dil atje te pasqyra tani.

Arditi: Dal në pasqyrë se e kam shumë qejf ta shoh veten se jam i shpifur.

Donaldi: Eee të pëlqen vetja ty? Se ke problem ti as të jesh i shpifur

Arditi: Shumë se jam i shpifur. Njerëzit më pëlqejnë kështu siç jam i shpifur.

Donaldi: Të pëlqejnë prandaj dole dje të shpëtoi bileta.

Arditi: E thash zoti është i madh.

Donaldi: Zoti jo njerëzit, po njerëzit të nxorën dje.

Arditi: Ska lidhje njerëzit më duan dhe unë e kam treguar.

Donaldi: Do kesh bërë mirë edhe ti diku.