RONELA HAJATI SYNON SËRISH TA PREKË “EUROVIZION”/ Por këtë herë konkurron për këtë shtet të huaj – AlpeGossip
RONELA HAJATI SYNON SËRISH TA PREKË “EUROVIZION”/ Por këtë herë konkurron për këtë shtet të huaj

RONELA HAJATI SYNON SËRISH TA PREKË “EUROVIZION”/ Por këtë herë konkurron për këtë shtet të huaj

Ronela Hajati dëshiron ta prekë sërish skenë ne Eurovizionit, por këtë herë jo për Shqipërinë. Ajo po konkurron në festivalin “Una Voce per San Marino”, i cili përzgjedh këngën për të përfaqësuar San Marinon në “Eurovision 2023”.

Ronela Hajati synon ta prekë sërish 'Eurovisionin', por

Artistja është e vetmja nga Shqipëria, ndërsa shumica janë nga Italia, por ka dhe nga shtetet e tjera.

Ronela Hajati synon ta prekë sërish 'Eurovisionin', por