RRËFIMI I BURRIT: Kam gjashtë fëmijë me gra të ndryshme. Vetëm njëra më duket… – AlpeGossip
RRËFIMI I BURRIT: Kam gjashtë fëmijë me gra të ndryshme. Vetëm njëra më duket…

RRËFIMI I BURRIT: Kam gjashtë fëmijë me gra të ndryshme. Vetëm njëra më duket…

E dashura psikologe: Kam gjashtë fëmijë me gjashtë gra të ndryshme, por tani ajo që dua është një lidhje stabile.

Seksi me një grua të re është brilliant dhe unë jam i kujdeshëm me të, por a duhet të bëhem i ndershëm dhe t’i tregoj asaj që unë vazhdoj të kem seks me disa nga ish të dashurat e mija?

Për vite me radhë nuk kisha të bëj më me të, ndonëse e pashë djalin tim vitin e kaluar. Ai ka nevojë për babanë e tij.

Është e vështirë të besoj dikush këtë. Pas tetë vitesh kisha pesë të dashura dhe pesë nga to tani kanë fëmijët e mi.

Unë kam edhe dy djem dhe tri vajza të tjera. I dua të gjithë nga ta, por nuk mund ta menaxhoj kohën të takohem shpesh me ta. Ato janë nëna të mira dhe unë e konsideroj vetën si një babë i mirë.

Unë gjithëmonë u dërgoj dhurata për ditëlindje dhe Krishtlindje.

Por unë shpesh e takoj nënën e djalit tim të dytë dhe nënën e vajzës më të vogël.

Ato janë të veqanta për mua. Ne ende bëjmë seks dhe është gjithmonë fantastik.

Të dyja nga to më kapën duke i tradhtuar, përndryshe nuk do të kisha shanca të isha me to.

Isha në një klub nate para tre muajsh dhe një bionde mahnitëse erdhi në bar dhe qëndroj pranë meje. Ajo më buzëqeshi dhe unë u shokova. Ajo është 27 vjeqare.

Ne përfunduam duke biseduar gjithë natën, vallëzuar dhe më pas shkuam tek ajo për një natë pasionante. Kam rënë në dashuri me të në momentin e parë që e pashë.

Dilema ime është nëse duhet t’i tregoj për fëmijët e mi dhe marrëdhëniet me nënat e tyre. Apo duhet ta lejoj edhe këtë vajzë që të shkoj sikurse ndonjëra nga nënat e fëmijëve të mi?

Psikologia përgjigjet: Supozoj se jeni bërë i varur për takime me femra atëherë kur nëna e djalit tuaj të parë ju ka tradhtuar juve.

A po e përsërisni atë që mund të ketë bërë babai juaj apo nëna juaj. Mjerisht, rreziku është që fëmijët tuaj, të cilët nuk e ndjejnë se marrin kujdes të mjaftueshëm nga ju, do të rriten duke ndjekur shembullin tuaj.

fëmijët duhet të dinë që prindërit i duan cdo ditë, jo vetëm në ditëlindje dhe Krishtlindje.

Përpara se të bëni një hap më tutje, ju lutem flisni më një këshilltar që të merrni isntruksionet përkatëse për lëvizjet tjera në jetën tuaj.