Rudina Magjistari ndaloi së postuari Mian, tani e ka radhën burri. E nxjer duke… (FOTO) – AlpeGossip
Rudina Magjistari ndaloi së postuari Mian, tani e ka radhën burri. E nxjer duke… (FOTO)

Rudina Magjistari ndaloi së postuari Mian, tani e ka radhën burri. E nxjer duke… (FOTO)

Mian nuk e kemi parë plotësisht, por kemi parë mjaftueshëm foto për ta adhuruar. Po ndërkohë që me Mian ka qenë disi më dorëlëshuar, foto të të shoqit publikon rrallë. Dhe nuk bën fare mirë, se Xhaviti është një goxha zotëri simpatik. Pak minuta më parë Rudina shpërndau një foto të tij dhe ndjekëset e saj duhet të jenë çmendur.

Si sportist që është, ai ishte duke bërë palestër. Dhe Rudina nuk e ka fshehur fare krenarinë prej gruaje, pavarësisht se s`shkroi asnjë fjalë. Mjafton ai gishti “ok” për të kuptuar shumë gjëra.