Lumturi dhe buzëqeshje në këtë foto/ Motrat Gjoni “PUSHTOJNË” Parisin – AlpeGossip
Lumturi dhe buzëqeshje në këtë foto/  Motrat Gjoni “PUSHTOJNË” Parisin

Lumturi dhe buzëqeshje në këtë foto/ Motrat Gjoni “PUSHTOJNË” Parisin

Këngëtarja Ingrit Gjoni i ka bërë djalit të saj, Parid, një dhuratë mjaft të bukur e të veçantë për ditëlindje.
Ajo së bashku me motrat e saj, mbesën Ana, Coco dhe nipin e saj ndodhen në DisneyLand në Paris. Ingriti ka publikuar një foto ku shfaqen të gjithë së bashku mjaft të lumtur.