SA PO HYMË NË MUAJIN E VJESHTËS/ Veshja trend që ju duhet këtë stinë është nga “garderoba e gjyshit” – AlpeGossip
SA PO HYMË NË MUAJIN E VJESHTËS/ Veshja trend që ju duhet këtë stinë është nga “garderoba e gjyshit”

SA PO HYMË NË MUAJIN E VJESHTËS/ Veshja trend që ju duhet këtë stinë është nga “garderoba e gjyshit”

Në prill të këtij viti, fashionistat u fiksuan me “pantallonat e gjyshit”, të cilat u kthyen në trend brenda pak kohësh. Ja disa foto për t’ju freskuar kujtesën:

Zyrtarisht, vjeshtë: Veshja trend nga ‘garderoba e gjyshit’

Zyrtarisht, vjeshtë: Veshja trend nga ‘garderoba e gjyshit’

Zyrtarisht, vjeshtë: Veshja trend nga ‘garderoba e gjyshit’

Përpos pantallonave, moda ka hedhur sërish sytë nga garderoba e gjyshit për të nxjerrë prej andej jelekun e famshëm. Jo më kot, kombinime të ngjashme si këto në vijim u panë në sfilatat Vjeshtë-Dimër 2020 të Prada, Gucci, Dior dhe Marc Jacobs.

Zyrtarisht, vjeshtë: Veshja trend nga ‘garderoba e gjyshit’

PRADA

Sado e çuditshme të duket, jeleku është lehtësisht i kombinueshëm, qoftë me fund, pantallona, këmishë dhe pse jo me fustan, por për më shumë ide, hidhuni një sy fotove të mëposhtme.

#1

Zyrtarisht, vjeshtë: Veshja trend nga ‘garderoba e gjyshit’

#2

Zyrtarisht, vjeshtë: Veshja trend nga ‘garderoba e gjyshit’

#3

Zyrtarisht, vjeshtë: Veshja trend nga ‘garderoba e gjyshit’

#4

Zyrtarisht, vjeshtë: Veshja trend nga ‘garderoba e gjyshit’

#5

Zyrtarisht, vjeshtë: Veshja trend nga ‘garderoba e gjyshit’

#6

Zyrtarisht, vjeshtë: Veshja trend nga ‘garderoba e gjyshit’

#7

Zyrtarisht, vjeshtë: Veshja trend nga ‘garderoba e gjyshit’

#8

Zyrtarisht, vjeshtë: Veshja trend nga ‘garderoba e gjyshit’

#9

Zyrtarisht, vjeshtë: Veshja trend nga ‘garderoba e gjyshit’

#10

Zyrtarisht, vjeshtë: Veshja trend nga ‘garderoba e gjyshit’

#11

Zyrtarisht, vjeshtë: Veshja trend nga ‘garderoba e gjyshit’

#12

Zyrtarisht, vjeshtë: Veshja trend nga ‘garderoba e gjyshit’

#13

Zyrtarisht, vjeshtë: Veshja trend nga ‘garderoba e gjyshit’

#14

Zyrtarisht, vjeshtë: Veshja trend nga ‘garderoba e gjyshit’

# 15

Zyrtarisht, vjeshtë: Veshja trend nga ‘garderoba e gjyshit’

#16

Zyrtarisht, vjeshtë: Veshja trend nga ‘garderoba e gjyshit’

#17

Zyrtarisht, vjeshtë: Veshja trend nga ‘garderoba e gjyshit’

#18

Zyrtarisht, vjeshtë: Veshja trend nga ‘garderoba e gjyshit’