SA SHUMË ËSHTË RRITUR/ Eno Popi ndan momentin e ëmbël me të bijën – AlpeGossip
SA SHUMË ËSHTË RRITUR/ Eno Popi ndan momentin e ëmbël me të bijën

SA SHUMË ËSHTË RRITUR/ Eno Popi ndan momentin e ëmbël me të bijën

Eno Popi është treguar gjithmonë i rezervuar për jetën private, por së fundmi ai ka bërë një përjashtim dhe ka publikuar një video shumë të bukur me të bijën Liv.

Sa është rritur, Eno Popi ndan momentin e ëmbël me të

Eno shfaqet duke u kujdesur për flokët e së voglës dhe tregon se i kishte munguar shumë ky moment.

Sa është rritur, Eno Popi ndan momentin e ëmbël me të

Nga video shihet se vogëlushja është rritur shumë që nga hera e fundit që e kemi parë.

Sa është rritur, Eno Popi ndan momentin e ëmbël me të

Kujtojmë që vajza e moderatorit së bashku me të ëmën, Atenën, jetojnë në Kanada. Gjatë një interviste, ai tregoi edhe arsyen duke u shprehur: Në periudhën që bëri këtë hap, vajza ishte shumë e vogël dhe mendoj që ishte e drejtë që të vazhdonte me Atenën. Unë po vazhdoja projektet e mija, më duhej të bëja vajtje-ardhje. Kam qëndruar me time bijë në periudhën mes shkurtit të këtij viti.

Sa është rritur, Eno Popi ndan momentin e ëmbël me të