Sabri-Adelina/ U fol për një sherr të mundshëm, por kjo foto sqaron gjithçka… – AlpeGossip
Sabri-Adelina/ U fol për një sherr të mundshëm, por kjo foto sqaron gjithçka…

Sabri-Adelina/ U fol për një sherr të mundshëm, por kjo foto sqaron gjithçka…

Javën e kaluar Sabri Fejzullahu kishte 50-vjetorin e karrierës muzikore.Ndonëse u panë shumë këngëtarë të ftuar nga estrada, por diva e muzikës nuk ishte aty.
Flasim për Adelina Ismailin e cila nuk u pa në koncertin e Sabriut, gjë që menjëherë filloi të komentohej.

U tha edhe se raporti i tyre nuk është si më parë, por aktori i njohur Rasim Thaqi vërteton të kundërtën.Ai ka publikuar një fotografi së bashku me Sabriun, Gold Ag dhe Adelinën, duke rrëzuar kështu atë çfarë është shkruar poshtë e lartë.