Samir Mane tregon marrdhëniet me familjen: Pasuria është e parëndësishme sepse para së gjithash vjen… – AlpeGossip
Samir Mane tregon marrdhëniet me familjen: Pasuria është e parëndësishme sepse para së gjithash vjen…

Samir Mane tregon marrdhëniet me familjen: Pasuria është e parëndësishme sepse para së gjithash vjen…

Saimir Mane është renditur gjithmonë ndër njerëzit më të pasur në Shqipëri. ai është një nga sipërmarrësit më të fuqishëm dhe që ka në zotërim dy nga qendrat tregtare më të mëdha në vend. Mbrëmjen e sotme Mane ishte i ftuar në emisionin ‘Në kurthin e Piter Pan’ dhe ju desh të përgjigjej të gjitha pyetjeve dhe kurioziteteve të fëmijëve. Të gjithë fëmijët kanë treguar interes për të ditur çelësin e suksesit të Saimirit në punë dhe biznes.

“Duhet të punosh shumë, të mendosh shumë, duhet të krijosh, të respektosh padyshim njerëzit”, – ka thënë Mane. Më tej ai ka treguar se në fakt në jetën e tij nuk është e rëndësishme pasuria, sepse para së gjithash vjen familja. “Familja është më e rëndësishmja dhe e gjejë kohën të qëndrojë me ta”, – është shprehur sipërmarrësi. Ai ka treguar se është baba i katër fëmijëve dhe ka vendosur një rregull për ta që sa herë të jenë të gjithë në shtëpi do të fiken të gjithë celularët, për të kaluar momente të bukura si familje.