Sara dhe Ledioni shkojnë vetëm me pushime, por i mundon një gjë dhe s’kanë faj – AlpeGossip
Sara dhe Ledioni shkojnë vetëm me pushime, por i mundon një gjë dhe s’kanë faj

Sara dhe Ledioni shkojnë vetëm me pushime, por i mundon një gjë dhe s’kanë faj

Pas dy vitesh, më në fund, Sara Hoxha dhe Ledion Liço kanë gjetur pak kohë për veten e tyre.

Ata kanë shkuar me pushime dhe po shijojnë shoqërinë e njëri-tjetrit, ndërkohë që vogëlushin London Noor nuk e kanë marrë me vete.

Megjithatë Sarën e mundon dilema që kanë të gjithë prindërit që mësohen me kujdesin e vazhdueshëm ndaj fëmijës: “Çfarë të bëjë me kohën e lirë?”

Kur udhëton vetëm si çift pas 2 vitesh me të vjella (bebesh) dhe e gjen veten duke mos ditur ç’të bësh në kohën e lirë.”

Të gjithë komentuesit, me gjasë prindër, e kanë mbështetur atë që shkruan Sara.